jammer!

je hebt nog geen toegang tot DE SHOW VAN YO

de show van yo

Jammer hè, dat je De Show van Yo (elke dinsdagavond om 21h op Instagram) maar 24 uur kan terugkijken!

Binnenkort lanceer ik hier mijn allereigenste Netflix-abonnement: De Club van Yo. Dat betekent dat je, net zoals bij Netflix en Spotify, een maandelijks vast bedrag betaalt om altijd en onbeperkt alle Shows van Yo terug te kunnen kijken, te pauzeren, terug te spoelen, vooruit te spelen, over and over af te spelen omdat je aantekeningen maakt, noem maar op.

En omdat ik dit straks voor het allereerst ga doen, wordt het een hysterisch laag bedrag per maand. Let op: de deuren tot dit abonnement gaan maar een paar dagen open en daarna weer voor maanden dicht. Je kunt je dus niet zomaar altijd aanmelden, wanneer je maar wilt!

Zal ik je hierover op de hoogte houden en je meteen een berichtje sturen zodra ik De Club van Yo ga lanceren? Laat dan even je gegevens achter, dan zet ik je op de wachtlijst! Leuk!