eerste hulp bij styling

Hoe werkt Eerste Hulp Bij Styling?

Ik heb EHBS zo ingericht dat er elke week een nieuwe module vrijkomt. Het kan verleidelijk zijn om het ene na het andere filmpje te gaan bingen, maarrrr.. voor het beste resultaat is het veel slimmer om eerst  de opdrachten te gaan maken en daarmee alles op je in te laten werken en te kunnen implementeren. Ik probeer dat dus een beetje af te dwingen om de volgende module pas na een week vrij te geven 🙂

Maar, als ze eenmaal open staan, blijven ze forever open staan en kun je er altijd bij.  Slim ook om dat regelmatig te doen! Je stijl en gedrag krijgt een enorme kickstarter door dit programma, dus je zult zien dat je er over een half jaar echt heel anders in staat. Het is heel verfrissend om dan nog eens met de filmpjes en opdrachten aan de gang te gaan om je stijl nog verder te ontwikkelen!

Hoe kom ik in de besloten Facebook-groep?

Heel simpel, door hier toegang te vragen.
We checken of je EHBS gekocht hebt en zullen je zo snel mogelijk toelaten.
Mocht dit na een paar dagen nog niet zijn gebeurd (moet heel raar lopen, hoor), stuur dan even een berichtje naar support@yolandeave.nl 

Ben je toegelaten? Mooi! Tof als je je voorstelt, dan weet iedereen wie je bent en ook voor jezelf praat dat een stuk gemakkelijker later : )

Heb je een vraag of hulp nodig? Je mag mij altijd appen, maar, deel je vraag eerst in de facebook-groep: op deze manier krijg je een uitgebreider antwoord (want: niet alleen van mij) plus, iedereen kan zo leren van jouw vraag! 

Help! Ik heb een (technisch) probleem!

Shit, da's vervelend, maar kan gebeuren. Neem dan even contact met ons op via support@yolandeave.nl en dan gaan we het zo snel mogelijk voor je oplossen!

de show van yo

Hoe krijg ik toegang tot De Show van Yo?

Een paar keer per jaar open ik de deuren van het membership, oftewel, het abonnement. 

Wil je dit moment niet missen? Zet je naam dan hier op de wachtlijst: https://members.yolandeave.nl/de-show-van-yo-wachtlijst/ dan stuur ik je meteen een berichtje als het weer zo ver is! 

Hoe vaak komt er een nieuwe Show van Yo?

Elke week! Behalve als er op dinsdag een feestdag valt of als ik dan op vakantie ben. Maar wie weet, maak ik gewoon een uitzondering!

Je kunt De Show van Yo live bekijken en meteen reageren en vragen stellen als je op dinsdagavond 21h intunet op Instagram

Hoe kom ik bij @declubvanyo?

Heel simpel, door hier toegang te vragen.
We checken of je een abonnement hebt op De Show van Yo en laten je dan zo snel mogelijk toe. 
Mocht dit binnen een paar dagen nog niet zijn gebeurd (moet heel raar lopen, hoor), stuur dan even een berichtje naar support@yolandeave.nl 

Help! Ik heb een (technisch) probleem!

Shit, da's vervelend, maar kan gebeuren. Neem dan even contact met ons op via support@yolandeave.nl en dan gaan we het zo snel mogelijk voor je oplossen!

Ik wil graag mijn abonnement stopzetten, kan dat?

Jammer! I hate to see you go! Maar het kan natuurlijk wel. Heel simpel, door in te loggen op je account en daar je voorkeuren te wijzigen. De opzegtermijn is 1 maand. 
Ik zou het heel tof vinden als je me wilt laten weten waarom je opzegt! Alvast bedankt!