De Magie van een Moodboard

Bonjour en welkom bij de Magie van een Moodboard!

Dit is dé plek als jij nu niet blij bent met je kleding en geen idee hebt wat het dan wél moet zijn.

Begin bij het begin:
mijn persoonlijke videoboodschap voor jou!

Have fun!

de podcast afleveringen:

1.

In deze audio krijg je helder waarom het maken van een moodboard zó essentieel is als je niet weet welke kleding echt bij jou past en hóe je dit leuk, laagdrempelig & succesvol aanpakt. Je leert intuitief afbeeldingen kiezen én de valkuilen als je je hoofd hierbij gaat inzetten. En je leert je moodboard te analyseren.

2.

Soms raak je op Pinterest in een algoritme-loopje en blijf je steeds dezelfde plaatjes zien. In deze audio vertel ik je hoe je hier weer uit kunt stappen en welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken.

Check zeker ook de bonus-links hieronder!

3.

Deze audio gaat over een inzicht wat ik had nav een coach call met een klant: namelijk dat je (onbewust) denkt: "Leuk hoor, zo'n moodboard, maar die kleding is alleen maar weggelegd voor de rich, thin & famous".

Ik leg je uit hoe je deze overtuiging kunt shiften en wél de vertaling naar échte kleren voor échte vrouwen maakt.

4.

Als jij denkt: "Leuk hoor Yo, maar er staan zoveel verschillende dingen op mijn moodboard, daar zit niet écht één stijl in": Gefeliciteerd. Dit denkt namelijk bijna iedereen.

Daarom leer ik je in deze audio waar je precies naar kijkt op je moodboard, zodat jij deze ook zelf kunt analyseren.

vet handige extra's

Ik heb HOE je een moodboard maakt voor je samengevat in een paar simpele stappen, inclusief nog een toffe bonustip voor als je wat meer body positive beeld wilt verzamelen.

In de audio's s en met name in #4 leg ik je uit hoe je zelf je moodboard kunt analyseren en de vertaalstap naar bijpassende winkels kunt maken.

Maar uit de praktijk weet ik dat dit voor jezelf echt wel lastig kan zijn of dat je vrij beperkt denkt. Daarom bied ik je graag aan -met dikke vette korting!- om je moodboard te analyseren. Bestel 'm hieronder, vul je pinterest-url in en binnen een paar dagen ontvang je van mij een persoonlijke video!

Suze Vaes, coach & interimmanager, over de Moodboard Analyse door Yo:

"Wow!!!! Dit heeft me zo goed gedaan!

Echt super hoe je het vertelt en opbouwt, ik was er door ontroerd.
Het klopt helemaal wat je vertelt en ik herken heel veel en door jouw kennis van zaken kan ik het veel beter begrijpen!
Ik ga heel gelukkig verder spelen in en met mijn kledingkast.
Super super bedankt!!!"